Coaching

Heb je het gevoel dat veel moet en weinig mag? Heb je het idee regelmatig het contact met je leerlingen, je collega’s, je ouders of kind te verliezen? Verlang je naar meer begrip en samenwerking?

Soms heb je een pas op de plaats nodig om weer te weten wie je bent en wat jou in je persoonlijke en professionele leven voldoening geeft. Coaching Met Clement betekent een duurzame investering in jezelf of je werknemer omdat je blijvend leert luisteren naar jezelf -nu en in de toekomst- om vanuit hier keuzes te maken die bij je passen. Dat zorgt voor meer zin, plezier en resultaat! 

Alle wijsheid ligt al in jou besloten, de kunst is ernaar te leren luisteren.

  • Voor kinderen, jongeren, ouders, docenten, pedagogisch professionals en leidinggevenden.
  • Gemiddeld 7 sessies à anderhalf uur. 
  • Online en offline, wandelend, in company of vanuit kantoor in Amsterdam.
  • In het onderwijs kun je gebruik maken van het scholingsbudget. Als particulier of ZZP-er kun je de kosten -in ieder geval voor een deel- als studiekosten of specifieke ziektekosten opvoeren bij de Belastingdienst. Ik vind het belangrijk dat mijn coaching voor iedereen toegankelijk is. Neem contact Met Clement op om te bespreken wat mogelijk is. 
  • Daphne Clement is gecertificeerd verbindend coach en pedagoog (MSc cum laude) en heeft jarenlange ervaring in de opvoedings-en onderwijspraktijk. 

Werkwijze
In een veilige setting richten we ons op jouw coachvraag: waar loop je tegenaan en wat wil je anders? Op basis van deze vraag gaan we middels oefeningen, observaties en de door jou ingebrachte voorbeelden na wat jouw gedrag, je gedachten, gevoelens en oordelen je vertellen over wat belangrijk voor je is. We sporen patronen op en vinden uit welke helpend zijn en welke niet. Je krijgt praktische handvatten aangereikt voor het oefenen met nieuw gedrag in de praktijk. 

Resultaat

  • Je hebt het heft in eigen handen en staat weer in je kracht. 
  • Een verbeterde relatie met jezelf en met anderen.
  • Een manier om nu en in de toekomst keuzes te maken die bij je passen. 

“Er is iets fundamenteels los gekomen bij mij en dat komt door de tools die Daphne heeft aangereikt. Daphne is mens en reageert op mensen, net als ik slikt ze niks voor zoete koek, dat maakt de samenwerking met haar erg prettig.” 

“Ik kan nu veel makkelijker antwoord geven op vragen als: welke taken of handelingen geven mij energie? Welke wat minder? Wat is voor mij een goede balans om goed te functioneren of om gelukkig te zijn? Daarmee was de coaching van Daphne niet alleen prettig, maar ook duurzaam.” 

Docenten ROC Top, coachtraject 2019 en 2021

Nieuwsgierig naar een samenwerking Met Clement?

daphne@metclement.nl / 06 211 55 610 / LinkedIn