Het gouden schouderklopje

Alles wat je aandacht geeft groeit:
een leerling, een klas, een leerkracht, een team.

De Gouden Weken, de eerste weken van het nieuwe schooljaar, zijn voorbij. #obsijplein van Innoord besteedt niet alleen de eerste weken aandacht aan groepsvorming maar gelooft dat wederzijdse kennismaking als basis voor veiligheid en vertrouwen het hele jaar belangrijk blijft. Niet alleen in de klassen maar ook in het team. Op momenten van beginnen, vieren en afscheid nemen.

Met de Gouden Schouderklopjes sta je als team stil bij wat je in elkaar waardeert om uit te vinden hoe je met elkaar om wilt gaan. #verbindendecommunicatie helpt je woorden te vinden voor wat belangrijk voor jullie is als team en als klas. Het helpt je om in de waan van de dag op koers te blijven, zin te ervaren en plezier te beleven!

Dank @isabellevonballuseck Madeleen RitsemaEva Maria SchneijderbergGerard Lommerse en het hele team van #OBSijplein en op naar een voortgaande samenwerking met @juliejurriaans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: