Hoe(zo) verbinding?

Samen met Eva Maria SchneijderbergMadeleen Ritsema en het hele team van OBS Ijplein gepraat, gevoeld, gedacht over verbinding. Verbinding… hoe(zo) eigenlijk? Wanneer, waarom en hoe kan verbindende communicatie precies bijdragen aan een school waarin leerkrachten, ouders, de cultuurcoach, de directie, de kinderen, de onderwijsassistent allemaal thuis zijn? Wat een energie geeft het voeren van zulke openhartige gesprekken.

Benieuwd naar wat zo’n uitwisseling voor jouw school/team/ samenwerking kan betekenen? Wij delen graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: