Met plezier leer je harder

LOL!
Ja want met plezier leer je harder. Woensdag het speelkleed uitgeprobeerd met Marleen Kraaij – DirkzwagerMarieke Wilbers – HoutappelsAnnika van der Linden. De dokter ontmoet de agressietrainer, ontmoet de pedagoog ontmoet de coach en speltherapeut.

Wil je ook zo’n kleed om uit te vinden hoe jij (meestal) communiceert, van welke toon je met je met je hakken in het zand gaat en wat je precies van de ander wilt als je jouw verhaal doet? Of wil je samen met mij of 1 van de anderen in een training, coachsessie, intervisie of teamdag uitvinden hoe je manier van communiceren je relaties met anderen kan versterken? Trek je schoenen maar vast uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: